Coaching (jong) volwassenen

Verbinding met jouw werkelijke natuur

Als mens hebben we vrijheid van geest. Maar vaak ervaren we juist de beperkingen die we onszelf hiermee opleggen. We ‘moeten’, ‘willen’ en ‘vinden’ van alles. Blokkades in de vorm van angsten en verwachtingen, onderdrukte verlangens en emoties kunnen het gevolg zijn. Door je bewust te worden van je lichaam, gevoelens en gedachten, zonder dit te veroordelen, kan hier weer beweging in komen. Van hieruit openen zich nieuwe wegen, mag strijd overgaan in zelfliefde en vormt zich dankbaarheid en compassie voor wie jij wezenlijk bent.

Hulp van de ezels

Een groot deel gaat dus niet over ‘kennis’ maar over ‘ervaren’ en dit op milde wijze onder ogen zien. Ezels zijn fantastische heelmeesters in dit proces. Zij zijn van oudsher voor hun overleving afhankelijk van de kudde. Zodra een nieuw lid de kudde binnenkomt onderzoeken zij wat dit betekent voor de veiligheid van de groep. Met hun gedrag laten ze zien wat ze waarnemen en zullen dit – waar nodig – proberen te beïnvloeden. Geen ellenlange cognitieve sessies om inzicht te krijgen in wat er speelt, maar BENG, zonder poespas een spiegel voorgehouden krijgen door de ezel. Inzichtgevend, soms confronterend, altijd liefdevol.

“Ik vind het heel fijn dat Rose-marie spiritueel is, maar toch heel erg gegrond. Voor mij echt een voorbeeld.”

Marlayne, 16 jaar (individueel traject van 5 sessies)

Ik maak gebruik van elementen uit de Mindfulnesstraining (Mila de Koning), Asinotherapie (Brigitte Wijnen), Paardencoaching (Caprilli), Natuurcoaching (Innersteps), Rots- en watertraining (Gadaku Instituut) en indien gewenst Holistic Pulsing (De Vrije Stroom).

We kunnen op het terrein van Ezelfluisteringen werken, zowel buiten als binnen in de pipowagen, of in het nabij gelegen Katwijkse Duingebied en Panbos. In overleg ontstaat er een passende vorm; dit kan per sessie variëren afhankelijk van de behoefte en hulpvraag.

Praktische informatie

Losse sessies of in traject vorm (5 sessies) mogelijk

  • Telefonische kennismaking: gratis
  • Intake met de ezels: € 90,- (incl. 21% btw) – 2 uur
  • Vervolgsessies: € 90,- (incl. 21% btw) – 1,5 uur
  • Kinderen/jongeren: € 60,- per uur (incl. 21% btw)