Nieuwe werklocatie gezocht

Negen jaar geleden heb ik in Katwijk aan den Rijn een plek opgebouwd om kinderen, jongeren en volwassenen met mijn vier ezels te coachen. Waardevolle processen hebben zich in het veilige veld tussen mens & dier ontvouwen, ik ben hier immens dankbaar voor.

De gemeente verlengt helaas het huurcontract niet in verband met herstructurering van dit gebied en ik moet per 1 december het terrein kaal opleveren. Die mededeling kwam hard aan want het is hier zo fijn!

Ik zie ook een bijzondere en uitdagende kans voor ons liggen: gehoor te geven aan het verlangen een move te maken naar werken in een groter verband. Met mensen om ons heen die ook vanuit autheticiteit & passie hun werk vorm geven. Ieder zijn eigen tak van sport, op een groene locatie, waar het naast inkomen vergaren bovenal gaat om verbinding, met onszelf, elkaar, klanten, de aarde.

De nieuwe locatie biedt weide, stalling, elektra & stromend water, opslag voor hooi & stro, een plek voor de pipo-wagen/ een bestaande binnen-werkplek, de privacy om te kunnen coachen. En dan ook nog in een straal van 20 km rond Katwijk.

Ben jij iemand of ken hij iemand die een passende locatie heeft? Of wil je investeren in een groene toekomst? Laat het me weten!

Zie ook in de media.