Wie is Rose-marie

Vrijheid blijkt binnen handbereik

Mijn heldervoelend- en wetendheid wijzen me de weg bij de transformatieprocessen die ik begeleid. Ik heb het talent het innerlijk kind – vaak ontmoedigd, angstig, woest, teleurgesteld – uit te nodigen om zich te tonen. Samen met de ezels word je je bewust van (blokkerende) strategie├źn en patronen die in de loop van je leven zijn ontstaan en die dienden om weg te blijven van de onderliggende (kinder)pijn. Door het ervaren van een veilige verbinding met mij en met de ezels, kan her- en erkenning van de gewonde delen plaatsvinden en vervolgens heling (weer een geheel worden).┬á‘Vrijheid’, een veelgehoord verlangen, blijkt dan binnen handbereik. De natuurlijke stroom komt weer op gang en magie blijkt onderdeel van het dagelijks leven.

Rose-marie vertelt je niet zozeer wat je wilt horen, maar dat waar je verder mee komt.

Achtergrond

De afgelopen 30 jaar heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en volwassenen met een psychosociale begeleidingsvraag. In 2013 heb ik met enthousiasme RosaasEzels opgebouwd. Samen met mijn 8 dieren bood ik kinderen, jongeren en volwassenen met een uitdaging op psychi(atri)sch vlak dagbesteding en logeerweekenden aan. In 2019 heb ik mijn focus verlegd naar individuele coaching, gezinscoaching en groepstraining. Ezelfluisteringen werd geboren.